FISCAAL ADVOCATEN

Fiscaal advocaten: advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in fiscaal recht (belastingrecht)

fiscaaladvocaten.nl

De Haas Advocaten

De Haas Advocaten is een advocatenkantoor in Rotterdam gespecialiseerd in het sanctierecht (strafrecht), tuchtrecht, fiscaal recht (belastingrecht) en toezicht en compliance.

De zeer ervaren advocaten van De Haas Advocaten staan bedrijven en particulieren bij die worden geconfronteerd met vraagstukken op het terrein van compliance, toezicht, fiscaal recht en strafrecht. Met hun vakkennis en praktijkervaring komen zij tot doeltreffende oplossingen. Zij zijn helder in hun advisering over de juridische positie van hun cliŽnten en over de praktische oplossingen en de (proces)strategie. Anders dan de meeste gevestigde kantoren maakt De Haas Advocaten gespecialiseerde bijstand betaalbaar en maken zij vooraf daarover duidelijke afspraken.

De Haas Advocaten biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid omdat onderzoek en handhaving echter niet in alle gevallen kan worden voorkomen. De Haas Advocaten is een deskundige tegenstander van het OM, de Belastingdienst, de FIOD, financiŽle toezichthouders (zoals de AFM, het BFT en DNB) en andere toezichthoudende instanties (zoals de Inspectie SZW, BFT en tuchtcolleges).

De Haas Advocaten
 

De Haas Advocaten
Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Tel.: +31(0)10 7640804 - +31(0)6 51997808
Fax: +31(0)10 2540015
Website

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands